OUR SERVICES

Η επιτυχία της επιχείρησής σας, είναι η  δουλειά μας και παίρνουμε όλα τα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι το site σας θα δουλεύει σωστά. Στην MP, δε κουραζόμαστε ποτέ να βελτιώνουμε το website σας και να αυξάνουμε το περιθώριο conversion. Είμαστε δεσμευμένοι, να σας προσφέρουμε ποιοτικές αναβαθμίσεις αξιοποιώντας την έρευνα μας στον χώρο αλλά και ακολουθώντας τις τάσεις στον τομέα δραστηριότητας σας ώστε να είστε πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό μας. Η εμπειρία μας στον χώρο του e-commerce αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες μας.

b3lineicon|b3icon-computer-cart||Computer Cart

E-COMMERCE

Δημιουργούμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με Opencart, τη Νο1 πλατφόρμα e-Commerce στην Ελλάδα. Δημιουργούμε την ιστοσελίδα σας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εμπειρία χρήστη και στη γρήγορα-εύκολη Διαχείριση.

Δέκα χρόνια τώρα, εξειδικευόμαστε και στον κλάδο του B2B προσφέροντάς σας, το ιδανικό εργαλείο.

b3lineicon|b3icon-target||Target

INTERNET MARKETING

Η MP προσφέρει υπηρεσίες web marketing που αξιοποιούν κάθε πτυχή του πλάνου ώστε να προσφέρει υψηλή απόδοση της επένδυσης. Όλες οι τεχνικές marketing που ακολουθούμε, έχουν ένα κοινό σκοπό, να φέρουν κίνηση στο web site σας, κίνηση που θα μετατραπεί σε κερδοφόρες συναλλαγές. Είτε πουλάτε προϊόντα, είτε υπηρεσίες, γνωρίζουμε πώς να μεγιστοποιήσουμε την αποτελεσματικότητα της online δραστηριότητας σας. Το τμήμα marketing μας, δημιουργεί καμπάνιες εξειδικευμένες και προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, συνδυάζοντας μια σειρά από ενέργειες.

b3lineicon|b3icon-chess-knight||Chess Knight

LOGO & WEB DESIGN

Αναλαμβάνουμε επίσης τη δημιουργία της εταιρικής σας ταυτότητας (λογότυπο,brochures κλπ.), τις εταιρικές σας κάρτες ή ακόμη και το σχεδιασμό των banners της ιστοσελίδας σας.
b3lineicon|b3icon-megaphone||Mega Phone

PROMOTION

Το σύγχρονο μάρκετινγκ είναι πολύπλευρο. Η επιχείρησή σας μπορεί να χρειάζεται ένα“buzz”, ίσως ένα re-branding. H MP είναι ικανή να σας βοηθήσει να «χτίσετε» το όνομα της επιχείρησής σας.

Στόχος είναι να κερδίσετε αναγνωρισιμότητα και ευχαριστημένους πελάτεςγια το κατάστημά σας.

b3lineicon|b3icon-safety-glasses||Safety Glasses

SUPPORT & MAINTENANCE

Στην MP προσφέρουμε το επίπεδο υποστήριξης που περιμένετε, από απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς σας, επιδιόρθωση προβλημάτων, απρόβλεπτες δυσλειτουργίες και γενικότερα συνεχόμενο έλεγχο της λειτουργίας τους site. Επίσης, προσφέρουμε συνεχείς αναβαθμίσεις του λογισμικού και υλικού με στόχο πάντα την καλύτερη λειτουργία του web site. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε να αποκομίζετε τα μέγιστα δυνατά οφέλη από το website σας.

Γιατί στην MP?

Η εταιρία μας, από αρκετά νωρίς αποφάσισε να επιλέξει μέσα από το web την πλατφόρμα του opencart για να κάνει development. Έχει, πλέον, πάνω από 8 χρόνια εμπειρία στo Opencart και μπορεί να σας προσφέρει άμεσα, φθηνά και αξιόπιστα ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα. Η εμπειρία μας, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα και να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα από τη νέα σας δραστηριότητα. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό του eshop σας, από το μηδέν.

Στην MP έχουμε ολοκληρώσει μεγάλα απαιτητικά e-commerce με σύνδεσεις και γέφυρες σε ERP και Courier εταιρείες. Διαθέτουμε developers με χρόνια εμπειρίας στo Opencart και συνεχώς παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις πάνω στην πλατφόρμα του ηλεκτρονικού εμπορίου. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία σε custom modules, τα οποία κατασκευάζουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας αλλά και με τις προδιαγραφές, φυσικά, του Opencart.

Επίσης παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες SEO SEM, σχεδιασμό λογότυπου,advertising κλπ. Εξειδικευόμαστε ακόμα, με εμπειρία και γνώση για να κατασκευάσουμε το εταιρικό σας site, Portal ή εφαρμογή. Το Portfolio μας, μπορεί να σας δώσει μια συνολική εικόνα για τις δυνατότητες μας στο design, το development αλλά και της συνολικής μας εμπειρίας στο web.

Γιατί Opencart?

Opencart Η Δημοφιλέστερη E-Shop Πλατφόρμα στον Κόσμο Αν το επιχειρηματικό σας πλάνο, περιλαμβάνει την κατασκευή ενός eshop με στόχο το άνοιγμα νέων αγορών, τότε σίγουρα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά την πλατφόρμα της Opencart. Είναι ίσως η δημοφιλέστερη πλατφόρμα e commerce αυτή την στιγμή και για αυτό το λόγο την χρησιμοποιούν ακόμα και μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικού εμπορίου ανά τον κόσμο. Γιατί Opencart; Γιατί το Opencart αποτελεί την δημοφιλέστερη Ε-Commerce Πλατφόρμα στον κόσμο; Διότι σας παρέχει την δυνατότητα να ξεκινήσετε φθηνά και άμεσα το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα Γιατί είναι μια πλατφόρμα ανοιχτή στο development, που σημαίνει ότι μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες σας όσο αυτές μεγαλώνουν, χωρίς να χρειαστεί επανασχεδιασμός στο άμεσο μέλλον. Μεγαλώνει μαζί σας, χωρίς περιορισμούς. Γιατί περιλαμβάνει την εμπειρία χιλιάδων χρηστών, έτσι ώστε εσείς δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε να ανακαλύψετε βασικές λειτουργίες. Γιατί το magento σας δίνει πολλαπλές δυνατότητες στο design, είτε απλά επιλέγοντας ένα έτοιμο theme, είτε κάνοντας το δικός σας design, κάνοντας το eshop σας ξεχωριστό. Είναι πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα,σας παρέχει δηλαδή μια σειρά από εργαλεία για την σωστή διαχείριση, που όμοια του δε θα βρείτε συγκεντρωμένα πουθενά, παρά μόνο σε high end λύσεις εξαιρετικά υψηλού κόστους.

Office Locations

Completed Projects

Team Members

Happy Clients

CASE STUDIES ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

μερικά από τα ολοκληρωμένα έργα που σχεδιάσαμε

Ας ξεκινήσουμε

Θέλετε ένα website, που θα ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών σας και ταυτόχρονα θα αυξήσει τις πωλήσεις σας;

Επικοινωνήστε σήμερα με τη MP.